• Dobrodošao na Vozilicu! Stavi pravi oglas na pravo mjesto!

Pretraživanje oglasa

Koristite tražilicu za detaljnu pretragu oglasa.

Registracija korisnika

Kako biste mogli koristiti sve funkcije portala Vozilica registrirajte se na linku.

Što je to Probna vožnja

Zahtjevom za probnu vožnju šaljete podatke trgovcu te ujedno iskazujete interes da ste zainteresirani za njegovo vozilo. Popunite sve podatke i stupite u kontakt sa trgovcem.

Uspoređivanje vozila

Ako se ne možete odlučiti između nekih vozila, označite ih i usporedite. Možete uspoređivati do 3 vozila u istom trenutku.

Auto saloni

Pretražite auto salone u blizini na osnovu tri najvažnija parametra; stanje, proizvođač, lokacija.

Količina besplatnih oglasa

Privatni, odnosno poslovni korisnici nisu ograničeni količinom oglasa za predaju.

Kako predati oglas

Oglas se predaje prije ili nakon registracije korisnika, popunjavanjem/davanjem obaveznih informacija o vozilu na linku

Obavezna polja

Prodavatelj mora popuniti obavezna polja označena znakom (*). Sva ostala polja mogu ostati ne ispunjena, ali svakako savjetujemo da se popuni što više polja kako bi oglas dao sve potrebne informacije zainteresiranim kupcima.

Fotografije vozila

Privatni prodavatelj može priložiti do 10 fotografija, dok poslovni prodavatelj odnosno Auto salon može priložiti do 25 fotografija.

Video vozila

Ukoliko imate video o vašem vozilu možete zalijepiti link na vaš video koji se nalazi na Youtube ili nekom drugom pružatelju te usluge.

Opis oglasa

Navedite opisno sve ono što smatrate bitnim za kupce a nije sadržano u prethodno popunjenim poljima.

Želim navesti još više informacija o vozilu!

Ako želite napisati još informacija o vozilu, slobodno se raspišite u polju OPIS OGLASA

Valuta cijene vozila

Zadana valuta je Hrvatska kuna, a dostupan je i EURO. Ukoliko želite cijenu vozila iskazati u Eurima potrebno je prije same predaje oglasa odabrati valutu u gornjem lijevom uglu portala.

Cijena vozila

Obavezni ste navesti cijenu vozila prilikom predaj oglasa. Polje je označeno znakom (*). Ukoliko dajete popust na vozilo ili želite iskazati najnižu cijenu ispod koje ne prodajete onda u polje AKCIJSKA CIJENA navedite apsolutni iznos. Npr. CIJENA iznos 10.000, a AKCIJSKA CIJENA 9.600.

Ne želim navesti cijenu

Ukoliko ne želite da cijena vozila bude iskazana na oglasu unesite cijenu vozila u polje CIJENA te koristite polje “Tekst/oznaka umjesto brojčane cijene”. Tu možete unesti tekst poput; NA UPIT ili ZAMJENA ili POVOLJNO. Bilo što Vam padne na pamet, ne više od 10 znakova.

Kako postaviti Auto salon

Registrirajte se kao privatni ponuditelj na portalu, zatim u korisničkom računu pritisnite gumb “Postani auto salon”. Nakon slanja potrebnih podataka očekujte naš poziv.

Vlastita baza oglasa

Ukoliko imate vlastitu bazu Vaših oglasa možemo vrlo lako povezati naš i vaš sustav te razmjenjivati podatke automatski. Javite nam se na linku

banner_vozilica_sidebar